На Київщині виявили 1332 тіла вбитих росіянами українців

На Київщині виявили 1332 тіла вбитих росіянами українців

Укрінформ
У Київській області правоохоронці вже виявили 1332 тіла вбитих росіянами українців.

Як передає Укрінформ, про це начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив у Телеграмі.

Поліція Київської області з початку повномасштабної війни росії проти України зареєструвала вже понад 3 тисяч кримінальних проваджень, злочинів, які були вчинені армією російської федерації.

“На жаль, ми і досі знаходимо тіла вбитих людей, наших українців, сьогодні це вже 1332 тіла і більшість з них вбито саме зі стрілецької зброї, або автоматична, або снайперська, або навіть останнє поховання – 7 людей страчені. У жертв були простріляні і коліна, і голова. Підкреслюю, що це цивільні люди”, - заявив Нєбитов.

Читайте також: Спецпредставник ЄС із прав людини відвідав Ірпінь та Бучу

Він зауважив, що надзвичайно важливо, що керівництво Євросоюзу і інших цивілізованих країн приїжджає в Україну і бачить на власні очі наслідки російської агресії. Правоохоронні органи України зараз працюють із фахівцями Міжнародного кримінального суду і іншими іноземними експертами.

“Маю надію, що іноземні делегації і людям, які живуть в Європі будуть чітко розуміти, що російська федерація принесла в нашу країну агресію, вбивства і руйнування, тож винні у цих злочинах мають бути покарані”, - заявив Нєбитов.

Читайте також: Воєнні злочини росії: міжнародна комісія ООН відвідала Київщину

Як повідомляв Укрінформ, 13 червня у Бучанському районі Київської області виявили ще одне масове захоронення мирних жителів, росіяни стратили пострілами в голову сімох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-