Президент відвідав лікарню в Одесі та вручив нагороди медикам

Президент відвідав лікарню в Одесі та вручив нагороди медикам

Фото
Укрінформ
У межах робочої поїздки на Одещину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою лікарні в місті Одесі.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

"Глава держави оглянув травматологічне відділення та поспілкувався з пораненими військовими, які проходять лікування в медичному закладі", - йдеться у повідомленні.

Також напередодні професійного свята медичних працівників Президент вручив державні нагороди та присвоїв медикам почесні й військові звання.

Зокрема, звання генерал-майора медичної служби отримала командувач Медичних сил ЗСУ Тетяна Остащенко, яка торік стала першою жінкою – бригадним генералом Збройних сил.

Читайте також: Зеленський вручив нагороди медпрацівникам у Миколаєві

«Війна – на передовій, де перебувають наші воїни, наша армія. Але ви також на передовій – бережете наші життя, допомагаєте пораненим військовим, допомагаєте цивільним, які звертаються до вас щодня. Ми пишаємося, що в нашій державі є такі лікарі. Хочу побажати вам багато здоров’я, тому що ви здійснюєте велику місію, кожного дня рятуєте життя наших людей», – сказав Зеленський.

Читайте також: Президент оглянув стрільбище підрозділів МВС на Одещині

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо поточної ситуації в Одеській області, яка відбулася у межах його робочої поїздки до регіону.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-