Біля берегів Одещини знищили ворожу міну

Біля берегів Одещини знищили ворожу міну

Відео
Укрінформ
Поблизу берегів Одеської області українські захисники вчергове знищили ворожу міну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ в Фейсбуці.

"Під час бойового патрулювання силами оборони було виявлено дрейфуючу міну поблизу берегів Одещини. Небезпечну знахідку було вчасно ліквідовано підрозділом Військово-Морських Сил Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що подібні випадки трапляються вже не вперше, раніше дрейфуючі засоби ураження з російським маркуванням були виявлені та знешкоджені біля узбережжя Туреччини та Румунії. Використовуючи морські міни, рф загрожує, насамперед, цивільному судноплавству та людському життю.

Читайте також: Туреччина встановила радари для виявлення морських мін

Як повідомлялося раніше, під час виступу на Всесвітньому економічному форумі президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що російська федерація, яка блокує українське зерно в українських портах та веде бойові дії на полях України, шантажує міжнародну спільноту загрозою голоду в цілих регіонах.

Вона нагадала, що сьогодні російська артилерія навмисно обстрілює зернові сховища по всій Україні. Крім того, російські військові кораблі у Чорному морі блокують українські судна з зерном та соняшником. Наслідки цих вчинків є очевидними: глобальні ціни на пшеницю різко злетіли, і від цього постраждали найбільш вразливі країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-