Ворог обстрілював Чернігівщину снарядами із листівками, призначеними мешканцям Чечні

Ворог обстрілював Чернігівщину снарядами із листівками, призначеними мешканцям Чечні

Укрінформ
російські загарбники обстрілювали Чернігівську область снарядами із пропагандистськими листівками, призначеними мешканцям Чеченської республіки

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МВС у Телеграмі.

"Ворог обстрілював Чернігівщину снарядами з пропагандистськими листівками, призначеними мешканцям Чеченської республіки", - зазначив він МВС.

Єнін показав цей 122-мм снаряд від системи "Град", вироблений за часів радянського союзу, що впав на території Чернігівської області.

"Усередині він ніс пропагандистську отруту. Що цікаво, ці пропагандистські листівки призначені мешканцям Чеченської республіки. Чи переплутали, чи просто не заморочуються. Але ці листівки висипались на голови українців", – заявив він.

Читайте також: За час бойових дій на Чернігівщині росіяни вбили 478 цивільних

Єнін продемонстрував також самі листівки, що висипалися зі снаряду на Чернігівщині, із таким змістом: "Громадяни Чеченської Республіки! Вас намагаються втягнути в збройне протистояння з федеральними військами. Вас намагаються змусити захищати чужі вам інтереси, інтереси місцевих магнатів, керівників банд терористів".

Як повідомлялося, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-