Через лінію фронту доправили медикаменти у Нижньосірогозьку лікарню на Херсонщині

Через лінію фронту доправили медикаменти у Нижньосірогозьку лікарню на Херсонщині

Фото
Укрінформ
На Херсонщину через лінію фронту доправили медикаменти у Нижньосірогозьку районну лікарню. 

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута.

«До Нижньосірогозької районної лікарні вдалося доставити вантаж із партією найнеобхідніших медикаментів від благодійного фонду «Сильна та незламна Україна». Дорога з ліками зайняла близько чотирьох днів через лінію фронту, де йдуть постійні бої», - йдеться у повідомленні.

Серед переданих ліків - серцево-судинні препарати, жарознижувальні, назальні спреї тощо. Найголовніше, що до лікарні вдалося доставити чимало життєво необхідних ліків - цукрознижувальні та препарати для лікування щитоподібної залози.

Медикаменти використовуватимуть для пацієнтів стаціонарного та амбулаторного лікування. Для громадян препарати є абсолютно безкоштовними.

Зазначається, що наступний вантаж планують відправити уже наступного тижня.

Крім цього, гуманітарний вантаж із ліками, дитячим харчуванням та засобами гігієни передали й до Верхньорогачицької лікарні.

Читайте також: Загарбники почали призначати «головних лікарів» на окупованих територіях

Як повідомляв Укрінформ, окупанти блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів.

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові продовжують тиснути на окупантів на півдні країни, а ключова мета – визволення Херсона, і "будемо рухатися до цього крок за кроком".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-