У Тернополі почав діяти центр доставки посилок на передову

У Тернополі почав діяти центр доставки посилок на передову

Укрінформ
Центр «Допомоги армії від Тернополя», який почав діяти в місті, безкоштовно доставлятиме посилки у місця дислокацій українських захисників.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби міської ради.

«Уже цієї неділі, 19 червня, перші вантажі поїдуть з Тернополя одразу за декількома напрямками – це і Харківська, й Донецька, Сумська та Запорізька області. Отримали десятки звернень від водіїв, які зголосилися доставити посилки нашим захисникам, а ми, в свою чергу, забезпечимо їх паливно-мастильними матеріалами і вирішимо усі організаційні питання», - розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, тернополяни та гості громади, які хочуть передати посилку своїм рідним чи готують передачу для військових, можуть приносити їх пункт збору та відправки вантажів.

Читайте також: На Львівщині СБУ викрила схему розкрадання гуманітарної допомоги для армії

Також Центру «Допомоги армії від Тернополя» з резервного фонду бюджету міської територіальної громади виділили 300 тис грн. на придбання паливно-мастильних матеріалів для перевезення гуманітарної допомоги на фронт.

Як повідомляв Укрінформ, Тернопільська громада спрямувала майже 2,5 тис. л дизпалива для потреб військовослужбовців.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-