Ворог вночі завдав три ракетні удари по Миколаївщині, спрацювала ППО

Ворог вночі завдав три ракетні удари по Миколаївщині, спрацювала ППО

Укрінформ
Минулої ночі ворог завдав по Миколаївщині ракетних ударів, також в області тривають артилерійські обстріли - пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди, системи життєзабезпечення тощо.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі, 15 червня, по Прибужанівській громаді Миколаївського району завдано три ракетні удари. За попередньою інформацією спрацювало ПВО. Попередньо внаслідок обстрілів жертви та руйнування об'єктів відсутні», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 14 червня в першій половині дня внаслідок обстрілів села Лимани Галицинівської громади було відсутнє світло, вода, зв'язок. У Галицинівському лісовому господарстві виникла пожежа хвойної підстилки.

Вночі та зранку в середу були обстріли в селі Котляреве Шевченківської громади. Внаслідок ранкового обстрілу сталося займання господарчої споруди та гаража.

У вівторок обстрілів зазнало с. Шевченкове Шевченківської громади та с. Лупареве Галицинівської громади. Інформація уточнюється.

Крім того, ворог завдав удару по Баштанському району. Вдень у вівторок обстріляно Широківську громаду, тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Пошкоджені житлові будинки.

Читайте також: На Миколаївщині у росіян багато зброї, але бракує вояків, які вміють стріляти - Кім

На Миколаївщині за минулу добу, 14 червня, поранення від обстрілів російських військ отримали 19 людей. Про це у Телеграмі повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

“Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Під обстрілами опинилися громади Баштанського, Вознесенського і Миколаївського районів. Зокрема, під обстріли потрапили Широківська, Березнегуватська, Шевченківська, Галицинівська та Прибужанівська громади. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 19 людей”, - повідомила Замазєєва.

Читайте також: На Миколаївщині 95 населених пунктів залишаються без світла та води

Вона зауважила, що дітей серед постраждалих немає.

Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Загалом, станом на ранок 15 червня в миколаївських лікарнях знаходяться 280 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 68 постраждалих отримали допомогу амбулаторно

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад три тисячі житлових будинків.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-