Виплати переселенцям: оновили перелік громад у зонах боїв, окупації чи оточенні

Виплати переселенцям: оновили перелік громад у зонах боїв, окупації чи оточенні

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України оновило перелік громад, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу міністерства.

Станом на 7 червня 2022 року в оновленому переліку територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), - громади 8 областей: Дніпропетровської (7 громад), Донецької (66 громад), Запорізької (55 громад), Луганської (37 громад), Миколаївської (24 громади), Харківської (51 громада), Херсонської (49 громад) і Сумської (14 громад).

Читайте також: Довідка переселенця: де без неї не обійтися і як отримати документ

"Усі внутрішньо переміщені особи, які перемістилися з цих громад, отримають грошову допомогу від держави", - заявили у Мінреінтеграції.

Зазначається, що цей перелік формується за погодженням Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних та Київської міської військових адміністрацій.

Перелік регулярно актуалізується.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Ян Доброносов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-