Ракетний удар по Чорткову: десятеро постраждалих досі у лікарнях

Ракетний удар по Чорткову: десятеро постраждалих досі у лікарнях

Укрінформ
Десятеро постраждалих від ракетного удару по Тернопільщині досі перебувають у лікарнях.

Про це, передає Укрінформ, у Телеграм-каналі повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

«Десятеро постраждалих від ракетного удару у Чорткові досі перебувають у лікарнях. Частина людей, після надання необхідної допомоги, повернулися у свої домівки. Загалом за медичною допомогою звернулися 23 особи: як цивільні, так і військові. Усі потерпілі отримали ушкодження легкого та середнього ступеня важкості. Серед постраждалих - дівчинка 12 років з Харкова. Її сім'я, після початку повномасштабного вторгнення, переїхала на Тернопільщину», - написав Труш.

Читайте також: Розбиті будинки та понівечені авто: показали наслідки ракетного удару на Тернопільщині

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок ракетного удару, завданого у ніч на 12 червня загарбниками по Чорткову на Тернопільщині, постраждали 21 дорослий і 12-річна дитина. Зруйновано частину воєнного об'єкта, постраждало чотири житлові п'ятиповерхівки. Жертв немає, 22 особи госпіталізовано, їм надано медичну допомогу.

Внаслідок детонації було пошкоджено газопровід, виникла пожежа. Підрозділи ДСНС у найкоротший термін її ліквідували. З-під завалів врятовано 12 осіб, з них – двоє дітей. На місцях руйнувань працюють спецслужби, комунальники, волонтери. Триває розбір конструкцій, залишків будівель.

За фактом обстрілу ракетами Чорткова порушено кримінальне провадження Службою безпеки України, поліція надає допомогу у документуванні цього злочину, на місці працюють піротехніки та вибухотехніки поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-