Керівники районів Київщини обговорили допомогу на відновлення пошкоджених будинків

Керівники районів Київщини обговорили допомогу на відновлення пошкоджених будинків

Укрінформ
Керівники районів Київської області, які звільнено від російської армії, обговорили донорську допомогу на відновлення будинків, що були пошкоджені під час воєнних дій.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“Сьогодні відбулась нарада з головами територіальних громад та районних адміністрацій Бучанського, Броварського та Вишгородського районів. Обговорили проведення обстежень будинків, що зазнали критичних пошкоджень під час воєнних дій і донорську допомогу на їх відновлення”, - йдеться у повідомленні.

Також під час наради було обговорено потреби вимушено переміщених осіб та роботу інформаційно-аналітичних центрів у громадах.

У Київській ОВА зазначили, що наразі у громадах продовжується робота місцевих комісій із залученням фахівців профільних інститутів, які проводять огляд та фіксацію зруйнованих та пошкоджених будівель.

Читайте також: У постраждалих районах Київщини мобільні бригади проведуть медогляд населення - МОЗ

За словами заступника голови Київської ОВА Миколи Бойко, такі наради будуть проводитися з усіма територіальними громадами районами на постійній основі.

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що у Бучанському районі на Київщині унаслідок збройної агресії російської федерації пошкоджено майже 16 тисяч житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-