На підтримку Херсона проведуть онлайн-мітинг

На підтримку Херсона проведуть онлайн-мітинг

Укрінформ
Відбудеться перший онлайн-мітинг на підтримку тимчасово захопленого російськими загарбниками Херсона.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал «Херсон Тут» з посиланням на рух спротиву «Жовта стрічка».

«Виходьте на перший онлайн-мітинг на підтримку Херсона. Підтримайте українців у тимчасовій окупації. Херсон — це Україна!», - йдеться у повідомленні.

Щоб потрапити на мітинг, достатньо написати «Херсон — це Україна!» у коментарі до будь-якого зображення на сторінці «Kherson is ua». Після цього адміністратори онлайн-мітингу тегнуть вас на тій самій ділянці й ви зможете поділитися нею на своїх сторіс, зазначають організатори.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині мирний спротив триває від початку російського вторгнення, він не припинився, але трансформувався, оскільки окупаційний режим стає все більше жорстокішим.

Читайте також: Мер Херсона: Місто без українського зв'язку, тисячі людей втратили роботу

На Херсонщині жителі регулярно проводили мирні акції протесту проти агресора. Російські військові застосовували силу та зброю проти людей. Наразі вони блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. Президент Володимир Зеленський удостоїв Херсон спеціального звання "Місто-герой".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-