Гарячий душ у спеку: загарбники у Маріуполі поставили намети «для гігієнічних процедур»

Гарячий душ у спеку: загарбники у Маріуполі поставили намети «для гігієнічних процедур»

Відео
Укрінформ
У захопленому Маріуполі загарбники біля роздачі «гуманітарки» поставили поліетиленові намети з водою «для гігієнічних процедур».

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Можна прийняти гарячий душ. Правда, лише біля ТЦ “Метро” в гуманітарному штабі єдиноросів. І лише з 11 до 16. В саму спеку. Без коментарів», - написав Андрющенко.

Він оприлюднив відео с місця події, де можна побачити ці поліетиленові намети, на яких наклеєний папір із написом: «Пункт для осуществления гигиенических процедур». І навколо люди з пакетами у руках стоять у чергах на 30-градусній спеці.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі вулиці завалені горами сміття

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Наразі йому загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-