Війська рф обстрілюють громади Дніпропетровщини, поранені двоє мирних жителів

Війська рф обстрілюють громади Дніпропетровщини, поранені двоє мирних жителів

Укрінформ
Війська рф обстрілюють населені пункти Криворізького району Дніпропетровщини, застосовують бойову авіацію. У селі Твердомедове поранено двох мирних жителів - чоловіка і жінку.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Окупанти продовжують обстріли по всій лінії зіткнення з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів. За даними Міністерства оборони України, під удар потрапили території у районі мирних населених пунктів Велика Костромка, Біла Криниця, Трудолюбівка та інші. У районі Князівки зафіксовано застосування ворогом бойової авіації. Внаслідок артобстрілу села Твердомедове поранення отримали двоє цивільних. Чоловік - 52 роки і жінка - 46 років зазнали тяжких поранень", - зазначив очільник ОВА.

За його словами, поранених оперативно евакуювали до Кривого Рогу, де лікарі надають їм усю необхідну допомогу. Чоловік перебуває у тяжкому стані.

Читайте також: Вілкул: росіяни обстрілюють окуповані ними ж населені пункти

Крім того, Вілкул поінформував, що у районі триває розмінування територій. Сьогодні, 8 червня, на території Апостолівської громади знешкоджено ще три ракети від «Урагану», кожна по 30 касетних боєприпасів та ще п'ять таких боєприпасів окремо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-