Заступник глави путінської адміністрації приїжджав до Херсона – ставив завдання з «референдуму»

Заступник глави путінської адміністрації приїжджав до Херсона – ставив завдання з «референдуму»

Укрінформ
В окупований Херсон приїжджав заступник глави путінської адміністрації, щоб поставити місцевим гауляйтерам завдання підготувати у місті проведення псевдореферендуму до осені.

Про це повідомив в ефірі телемарафону керівник Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута, повідомляє Укрінформ.

"Вчора в Херсоні у приміщенні облдержадміністрації була велика нарада – близько 70 осіб. За нашою інформацією, був заступник глави адміністрації президента рф, який поставив завдання колаборантам і так званим гауляйтерам Херсонської області – Сальдо, Стремоусову та іншим – до осені підготувати "референдум" про включення області до складу рф. Ось це останнє їхнє рішення, а пам'ятаєте, були різні – спочатку республіка, потім приєднання до Криму, тепер приєднання до російської федерації", – сказав Лагута.

Він додав, що лише звільнення та повна деокупація дозволять поставити всі крапки над "і" та повернути Херсонську область.

Читайте також: У Криму дітей змушують вчити промови путінаТашева

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, де "господарюють" російські загарбники, пролунав вибух у ресторані "Ностальжі" в центрі міста.

На захопленій території Херсонщини чиниться величезний тиск на малий та середній бізнес. Якщо приміщення сподобалося окупаційній владі, то власнику дають кілька днів на його звільнення, а потім відбирають.

Читайте також: У Херсоні загарбники вимагають від освітян перейти на російську навчальну програму

На Херсонщині загарбники блокують зелені коридори, евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово захопленій території регіону закінчуються ресурси, зупинився бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-