У Маріуполі загарбники змушують учителів записати відео, як діти співають гімн рф

У Маріуполі загарбники змушують учителів записати відео, як діти співають гімн рф

Укрінформ
Російські загарбники в Маріуполі дали вказівку вчителям і працівникам дитсадків до “дня росії” забезпечити відеозапис, як діти співають гімн росії та “молодих республік”.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Маріуполь. Окупаційна влада міста дала вказівку вчителям, робітникам дитячих центрів та дитячих садочків (тих, що запустили) до “дня росії” 12 червня забезпечити відеозапис співу дітьми гімну росії та “молодЬІх республик”. Примус дітей до пропаганди - які ще грані нацизму вигадають росіяни в Маріуполі заради картинки?", - написав радник мера.

За його інформацією, відеозаписи масово поширюватимуть на підтвердження “радость прихода россии” флешмобом “ми чекали 8 років". А в разі відмови від виконання доручення вчителям погрожують арештом і виключенням зі списків на отримання гуманітарки їх та їхніх сімей.

Читайте також: У Херсоні загарбники вимагають від освітян перейти на російську навчальну програму

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили "мером" Маріуполя та створюють картинку "відновлення життя міста".

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-