У Маріуполі загарбники увімкнули воду - з дірявих труб полилися фонтани

У Маріуполі загарбники увімкнули воду - з дірявих труб полилися фонтани

Відео
Укрінформ
У Маріуполі загарбники увімкнули воду, і з пошкоджених обстрілами водопровідних труб фонтанами полилася вода на відкритий простір по місту.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Вчора в Маріуполі окупанти увімкнули постачання води в Приморській район. Попередньо гучно прозвітував про ремонт 600 км водопровідних труб. Що ж - результат бачите. Маріупольці повідомляють, що така картина фонтанів по всіх водоводах на відкритому просторі. Що відбувається під землею, можна лише здогадатись», - написав Андрющенко та виклав відео, на якому з дірявих водопровідних труб фонтаном ллється потік води на землю.

Читайте також: росіяни роздають гумдопомогу у Маріуполі, якої вистачить лише для 0,25% мешканців

«Головне – «червону стрічку» окупанти перерізали. Експерименти з інфраструктурою не закінчуються без огляду на безпеку і загрози», - додав радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі загарбники вербують робітників у фільтраційні табори - адреси пишуть в SMS

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-