Маріуполь потерпає від смороду: тіла під завалами, гори сміття і морги в супермаркетах

Маріуполь потерпає від смороду: тіла під завалами, гори сміття і морги в супермаркетах

Відео
Укрінформ
У захопленому ворогом Маріуполі разом зі збільшенням спеки збільшується і сморід у місті від сміття та від останків загиблих під завалами.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Найскладніше передати сморід... Влаштовані посеред міста сміттєзвалища. Морги в торгових центрах. Загиблі під завалами. Послухайте думку з середини. Людина всього виїхала на околицю - на пляж Піщаний, де немає запахів смерті: «З кожним днем спека більше і більше, вони все більше і більше починають смердіть, більше мух. Ви просто не уявляєте, мені навіть не хочеться їхати», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що це те, що з одного боку вщент знищує російську пропаганду про «життя повертається», а з іншого краще за все демонструє все жахіття будення у захопленому Маріуполі.

Читайте також: У Маріуполі на території колишнього пивзаводу загарбники створили «кладовище» авто

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Читайте також: Загарбники закривають Маріуполь і посилюють режим фільтрації

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-