У Львові діти переселенців розфарбували футболки для продажу на благодійних аукціонах у США

У Львові діти переселенців розфарбували футболки для продажу на благодійних аукціонах у США

Фото
Укрінформ
У модульних містечках Львова під час заходу “Малюнок рятує” діти переселенців з різних куточків України розфарбували 25 футболок, які розіграють на аукціонах у США для потреб постраждалих від війни.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

Мета заходу, який організував львівський осередок Української академії лідерства спільно з ГО “Принцип свідомості”, ⎯ зібрати кошти для нового проєкту “Сильні люди” від громадської організації “Принцип свідомості”, спрямованого на відновлення психофізичного здоров’я людей, що постраждали від розв’язаної росією війни.

Читайте також: На презентації United24 у США вишиванку Зеленського продали з аукціону за $100 тисяч

За словами засновника проєкту “Сильні люди” директора ГО “Принцип свідомості” Романа Лобая, наприкінці червня благодійний фонд Liberty Ukraine Foundation організує зустрічі української діаспори в США, на яких проведуть аукціон футболок.

У Львові діти переселенців розфарбували футболки для продажу на благодійних аукціонах у США / Фото: Львівська міська рада

Українська академія лідерства співпрацює із переселенцями у межах проєкту “Дім” за підтримки Львівської міської ради. Чотири рази на тиждень студенти проводять кількагодинну програму для дітей переміщених осіб.

Як повідомляв Укрінформ, за сприяння уряду Польщі у Львові відкрили три модульні містечка для ВПО, тут розселили 1000 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-