У Маріуполі загарбники зносять будинки й вивозять сміття з тілами на звалище

У Маріуполі загарбники зносять будинки й вивозять сміття з тілами на звалище

Відео
Укрінформ
У захопленому Маріуполі загарбники приступили до прямого знесення будинків без розбору завалів, і якщо під завалами були тіла загиблих, вони вивозяться на сміттєзвалище.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Вчора після оприлюднення даних про тіла загиблих під завалами, окупанти приступили до прямого знесення будинків без розбору завалів… Данні про нові тіла загиблих неможливо отримати у зв’язку з тим, що після знесення все вивозиться на сміттєзвалище Лівобережного району. Якщо в будівлях залишались трупи, то їх разом зі сміттям вивантажено на сміттєвому полігоні», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що перші будинки по пр. Єдності 56-60 за посиленою охороною з залученням «державних волонтерів» вже знесено.

«Росіяни нищать докази, не витрачаючи більше часу на пошук загиблих в розтрощених будинках... Нелюдське поводження навіть з загиблими набрало нечуваних обертів», - наголосив радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: Мер Маріуполя закликав усіх єднатися для порятунку заблокованих ворогом містян

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-