Колаборант Сальдо віддав мережу аптек у Херсоні компанії, пов'язаній з фсб - ЗМІ

Колаборант Сальдо віддав мережу аптек у Херсоні компанії, пов'язаній з фсб - ЗМІ

Укрінформ
«Голова» окупаційної «Херсонської ВЦА» Володимир Сальдо «передав» у Херсоні аптеки російській компанії, пов'язаній із федеральною службою безпеки рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонське видання «Мост» із посиланням на оприлюднене у соцмережі «розпорядження».

«У «документі» йдеться про те, що на основі якогось «положення про ВЦА» Володимир Сальдо ввів тимчасову адміністрацію з керування мережею аптек ТОВ «Авіас-Фарма» і центральних районних аптек комунальної власності», - йдеться у повідомленні.

Тимчасовим адміністратором, згідно з «документом», стало ТОВ «Ренессанс Фарма» з підмосковних Митіщ, а керувати чужими аптеками Сальдо призначив комерційного директора цієї компанії Руслана Калмикбєтова.

Засновником та керівником митіщинської ТОВ «Ренессанс Фарма» є Ігор Нелюбов. Цю людину у російських «медіа» називають підставною особою сім'ї Мазаракі. Як писав у розслідувані «Медузи» журналіст Іван Голунов, це бізнесмени зі Ставропілля, пов'язані з московським управлінням фсб, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Українській Херсонщині не по дорозі з ганебним колаборантом сальдо

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі.

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Фото: Херсонські вісті

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-