Кім – про ситуацію на півдні: Ворог обстрілює з усіх боків та розуміє, що невдовзі прийдуть ЗСУ

Кім – про ситуацію на півдні: Ворог обстрілює з усіх боків та розуміє, що невдовзі прийдуть ЗСУ

Відео
Укрінформ
росіяни розуміють, що ЗСУ невдовзі прийдуть у Херсон, бо вивозять награбований товар з магазину "Епіцентр" у бік Криму. Миколаїв ворог продовжує обстрілювати з усіх боків.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму Телеграмі, передає Укрінформ.

“Новини не дуже. Нас продовжують обстрілювати з усіх боків. Є також інформація, що російські окупанти почали грабувати магазини "Епіцентр" у Херсоні. Вивозять товар у бік Криму. Це показник того, що вони розуміють, що українські військові невдовзі туди прийдуть”, - повідомив Кім.

Він також наголосив, що незабаром Україна отримає високоточні ракети. "І росія їх тоді теж отримає, але там є нюанс...", - сказав голова ОВА.

Як повідомила у Телеграмі голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, за останню добу поранення від обстрілів російських загарбників отримали 13 людей.

«Хаотичні обстріли продовжуються. Знову дісталося Миколаївському та Баштанському районам. Обстріли зафіксовані в Березнегуватській, Широківській, Галіцинівській, Ольшанській, Первомайській та інших громадах. Пошкоджено житлові будинки. Продовжують окупанти гатити і по Очакову та Миколаєву. В обласному центрі завдали удару по багатоповерхівках - дві людини загинули, ще дві отримали серйозні поранення. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 13 людей – більшість цивільні», - написала Замазєєва.

Читайте також: Кім записав звернення, бо росіяни поширюють чутки про його смерть

За її словами, усі постраждалі доставлені у медзаклади і отримують необхідну допомогу.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 263 громадянина, що постраждали від атак загарбників. Ще 45 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-