Укртелеком відновив постачання послуг на Харківщині

Укртелеком відновив постачання послуг на Харківщині

Укрінформ
Фахівці телекомунікаційної компанії "Укртелеком" відновили постачання послуг у Харківській області.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України повідомляє в Телеграмі.

За даними Держспецзв’язку, ремонтні бригади телекомунікаційної компанії "Київстар" відновили роботу ще однієї базової станції в місті Буча Київської області. Також запрацювали дві додаткові базові станції в Північній Салтівці у Харкові та базова станція в селі Велика Данилівка Харківської області.

Водночас фахівці Київстару виявили погіршення зв’язку в Донецькій області. Зазначається, що перебої у функціонуванні восьми базових станцій були викликані відсутністю електроживлення. Протягом кількох годин роботу базових станцій повністю відновили.

Читайте також: На Херсонщині без українського зв'язку виникли проблеми з базовими виплатами

Зі свого боку аварійно-відновлювальні бригади телекомунікаційної компанії "Укртелеком" відновили постачання послуг у Харківській області.

За інформацією Держспецзв’язку, у низці населених пунктів регіону у зв'язку зі знеструмленням обладнання громадяни тимчасово залишилися без інтернету, послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку.

В Одеській, Полтавській та Чернівецькій областях Укртелеком відновив доступ до інтернету абонентів деяких населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники відключили українських операторів зв'язку та інтернету в Херсонській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-