Херсонські колаборанти заявили про перехід на російську банківську систему - ЗМІ

Херсонські колаборанти заявили про перехід на російську банківську систему - ЗМІ

Укрінформ
Херсонські колаборанти заговорили про перехід на російську банківську систему.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонське видання «Мост».

«Проросійський колаборант Кирило Стремоусов заявив про перехід Херсонської області на російську банківську систему. Про це він сказав одному з російських пропагандистських ресурсів», - йдеться у повідомленні.

За словами Стремоусова, перехід на банківську систему рф має відбутись «найближчим часом». І цьому мають допомогти триваючі роботи з «переходу на російський зв'язок».

Своєю чергою, як зазначив у Фейсбуці депутат Херсонської облради, радник голови ОВА Сергій Хлань, через те, що російські окупанти вимкнули 30 травня український інтернет і мобільний зв’язок, відповідно немає мобільного банкінгу, немає можливості переказувати гроші, отримати їх, розрахуватись. Цим також користуються загарбники, змушуючи переходити на їхню банківську систему.

Читайте також: У Херсоні загарбники призначили в свою «адміністрацію» фейкового «афганця»

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 30 травня зник інтернет і мобільний зв'язок від українських операторів. Українські мобільні оператори заявляють, що вони не відключали зв'язку і не бачать технічних причин для його збою. Скоріш за все, його, як завжди, просто глушать. Наразі придбати російську сім-картку у Херсоні можна тільки за паспортом і під наглядом автоматників. У Херсонській ОВА заявляють, що український мобільний зв'язок обов'язково відновлять і закликають мешканців області не надавати паспортних даних для придбання сім-карт російських операторів мобільного зв’язку.

Читайте також: У Голій Пристані на Херсонщині невідомі зняли російський триколор на набережній - ЗМІ

Зв'язок у Херсоні зникав з вини ворога і раніше. Востаннє, 30 квітня, російські загарбники пошкодили мережі українських мобільних операторів – жителі Херсонщини кілька днів не могли зв'язатися з рідними та близькими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-