Загибель французького журналіста на Луганщині - голова ОВА розповів подробиці

Загибель французького журналіста на Луганщині - голова ОВА розповів подробиці

Укрінформ
Французький журналіст Фредерік Леклерк Імхофф загинув від уламка авіабомби або великого снаряда, трьох людей, які перебували в тому самому бронеавтомобілі, госпіталізували.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє Укрінформ.

"Під час евакуації з Лисичанська біля броньованого автомобіля, в якому були патрульні поліцейські та журналісти французького видання, розірвалася авіабомба або дуже великий снаряд. Пробило броньоване скло уламком, і загинув журналіст французького видання. І в броньовику сиділи, і в шоломі був, і в бронежилеті, але уламок потрапив йому в шию", - сказав начальник ОВА у відеокоментарі.

За його словами, патрульний поліцейський, який був в автомобілі, був поранений, ще один журналіст і перекладачка отримали контузії. Їх усіх везуть до лікарні міста Дніпро.

Читайте також: У МЗС засудили вбивство французького журналіста на Луганщині: перелік злочинів рф збільшується

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня евакуаційний транспорт, який їхав забирати 10 людей, потрапив під ворожий обстріл. Французький журналіст Фредерік Леклерк Імхофф, який знаходився в автомобілі, загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-