У Лимані росіяни зруйнували ще одну «військову ціль» - сучасну велобазу

У Лимані росіяни зруйнували ще одну «військову ціль» - сучасну велобазу

Фото, відео
Укрінформ
У Лимані на Донеччині російські загарбники обстрілами зруйнували сучасну велобазу, цей велокомплекс зі спеціалізованою трасою BMX був єдиним у своєму роді на всю Україну.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«росіяни зруйнували сучасну велобазу у Лимані. Велокомплекс зі спеціалізованою трасою BMX був єдиним у своєму роді на всю Україну. Ми його будували більше року в рамках президентської програми Велике будівництво і відкрили торік у вересні», - написав очільник області.

Він зазначив, що тепер цей комплекс став ще однією «військовою ціллю» російської армії. Так, зруйновано адміністративну будівлю, значних пошкоджень зазнали унікальні стартова рампа та траса BMX з трамплінами та віражами. У п’ятиповерховому гуртожитку, що має тренажерний зал із силовим та інтерактивним обладнанням, медичний і масажний кабінети, конференц-залу, їдальню та кімнати для проживання, вибито вікна та частково пошкоджено дах.

Читайте також: Окремі підрозділи противника виведені за межі міста Лиман

«На 2022 рік ми планували провести тут щонайменше два всеукраїнських турніри та один міжнародний. Ці плани знищила російська федерація», - додав Кириленко.

Він запевнив, що неодмінно все буде відновлено і ще проведуть в цьому комплексі не один турнір, а «росія за все заплатить, і поплатиться».

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, російські війська намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-