На Херсонщині - проблема з виплатою зарплат у Каховці

На Херсонщині - проблема з виплатою зарплат у Каховці

Укрінформ
На Херсонщині виникли проблеми з виплатою зарплат за травень працівникам бюджетних установ та управлінь Каховської міської ради.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська громада.

«Звертаємось до робітників бюджетних установ та управлінь Каховської міської ради. Через воєнний стан в державі та знаходження нашої громади в окупації рф, виникли проблеми з виплатою заробітної плати за травень», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що керівництво Каховської громади звернулося за допомогою у вирішенні цього питання до очільника обласної військової адміністрації Херсонської області.

Читайте також: Загарбники вивозять з Херсонщини пшеницю та овочі, на в'їзді у Крим - кілометрові черги з фур

Як повідомляв Укрінформ, на думку експертів, на окупованій Херсонщині є загрози з виплатами з місцевих бюджетів, які не наповнюються, із наближенням закінчення фінансового року.

У Херсонській ОВА 19 травня заявили, що соціальні виплати по Херсонщині розблоковано. 27 травня голова ОВА повідомив, що на Херсонщині залишилася проблема з державними базовими виплатами по Генічеській територіальній громаді. Це пов'язано зі швидким, 24 лютого, захопленням цієї громади, яка межує з тимчасово окупованим Кримом, із втратою керівництвом громади електронних ключів. ОВА обіцяє, що до кінця травня – у першій декаді червня будуть закриті всі виплати на цій території. Також є «точкові питання» в області з виплатами інтернатам, оскільки існує проблема з виплатами саме з обласного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-