Міномети й ракетні комплекси: тероборона проходить навчання на Львівщині

Міномети й ракетні комплекси: тероборона проходить навчання на Львівщині

Фото
Укрінформ
Добровольчі формування територіальних громад (ДФТГ) Львівської області проходять вишкіл щодо застосування та використання для цілей територіальної оборони різного виду важкого озброєння.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Навчання проводять з 27 по 31 травня для сотні членів добровольчих формувань територіальних громад області. Учасників вишколу ознайомлюють з порядком транспортування, розгортання та застосування важкого озброєння. Зокрема переносних ракетних комплексів, гранатометів та мінометів», - написав Козицький.

Добровольчі формування Львівщини проходять вишкіл із застосування важкого озброєння для оборони територій / Фото: Львівська ОВА

У Львівській області, включно зі Львовом, сформували 83 воєнізовані формування територіальних громад. До них входять тисячі громадян.

Читайте також: Тероборона в зоні бойових дій воює разом із ЗСУ та отримує важке озброєння

«Львівська ОВА подбає про те, щоб у літній період розширити кількість заходів із підготовки воєнізованих підрозділів територіальних громад», - додав очільник області.

Долучатись до членства у них можна за місцем проживання.

Як повідомлялось, на Львівщині сформований обласний штаб добровольчих формувань територіальних громад, а також система штабів у районах області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-