Пріоритетом для Київщини є відновлення транспортної інфраструктури - ОВА

Пріоритетом для Київщини є відновлення транспортної інфраструктури - ОВА

Укрінформ
Влада Київської області вважає нині пріоритетом відновлення транспортної інфраструктури, пошкодженої внаслідок бойових дій.

Про це в Телеграмі повідомляє Київська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Пріоритетом у відновленні під час війни є відбудова інфраструктури, яка забезпечує транспортне сполучення на маршрутах, через які проходять основні обсяги товарів та гуманітарних вантажів. Зважаючи на інтенсивність руху та пріоритетність логістичних напрямків, повноцінне відновлення транспортних потоків трасою міжнародного значення М-06 (Київ-Чоп), що проходить через Київську область, є надважливим», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Панорами зруйнованих будинків та доріг на Київщині вже можна побачити на мапах Google

Зазначається, що міст у Стоянці був підірваний у перші дні російської агресії. Уже за кілька тижнів після деокупації Київщини там збудували тимчасову об'їзну дорогу та встановили переправу.

«Цей маршрут був розрахований виключно на легковий транспорт. Вантажівкам доводилось долати зайві кілометри, щоб потрапити в пункт призначення. Для того, щоб пришвидшити переміщення різних видів транспорту, відновили лівий проїзд мосту», - розповіли в КОВА, зазначивши, що менш ніж за два місяці на місці зруйнованого мосту спорудили нову переправу, і проїзд через цей відрізок магістралі М-06 безпечний для усіх видів транспорту.

Як повідомлялося, наприкінці березня – початку квітня українські сили оборони звільнили населені пункти Київщини від російських загарбників.

Із 24 лютого триває повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-