На Львівщині відкрили перший за час повномасштабної війни сервісний центр МВС

На Львівщині відкрили перший за час повномасштабної війни сервісний центр МВС

Фото
Укрінформ
У Жовкві на Львівщині відкрили територіальний сервісний центр МВС - перший за час повномасштабної війни і десятий в області.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Потужності сервісного центру залежать від послуги. Наприклад, реєструвати можуть 100 автомобілів на день, замінити посвідчення водія чи скласти іспит з водіння – 50 людей», - зазначив Козицький.

За його словами, відкриття сервісного центру на часі, оскільки місцеве населення було змушене долати від 25 до 100 кілометрів, щоб отримати потрібні послуги. Хтось їхав у Новояворівськ, хтось – у Золочів.

Крім того, цей сервісний центр допоможе розвантажити роботу інших ТСЦ, оскільки попит на їхні послуги збільшився у 4 рази – у зв’язку з можливістю «0 розмитнення ТЗ».

Читайте також: Як знайти ЦНАПи, що надають держпослуги під час війнирозяснення Мінцифри

Територіальний сервісний центр створений відповідно до європейських стандартів. У ньому надаватимуть повний спектр послуг. Також доступна електронна черга та нова інформаційна система.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство внутрішніх справ значно спростило отримання під час воєнного стану водійських посвідчень у сервісних центрах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-