У Маріуполі загарбники анонсували запуск нового телеканалу

У Маріуполі загарбники анонсували запуск нового телеканалу

Укрінформ
У Маріуполі загарбники анонсували запуск нового місцевого телеканалу, попри те що у місті немає нормального енергопостачання.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Окупанти анонсували запуск нового маріупольського телеканалу. З назвою «Новий Маріуполь». Показово. В місті, де немає ані світла, ані сталого зв’язку запустити мовлення для зомбімобілів та зомбі-точок. Тому що шансу побачити телебачення без електрики в Маріуполі приблизно стільки, скільки й колонізації Марсу», - написав Андрющенко.

Раніше він повідомляв, що загарбники на вулицях Маріуполя запуcтили три пропагандистські автомобілі та додатково встановили 12 телеекранів у всіх місцях масового скупчення людей - пунктів видачі гумдопомоги, оформлення документів та місць доступу до води.

Читайте також: Загарбники не можуть повернути воду Маріуполю – встановили у місті мобільні душові

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тисячі людей. Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто на порозі екологічної катастрофи та спалаху інфекційних захворювань.

Нині у захопленому Маріуполі залишаються понад 100 тисяч мирних жителів.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-