На Миколаївщині за минулу добу війска рф обстріляли три населені пункти

На Миколаївщині за минулу добу війска рф обстріляли три населені пункти

Укрінформ
На Миколаївщині за минулу добу, 27 травня, російські війська обстріляли три населені пункти, поліція документує воєнні злочини.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ Нацполіції у Миколаївській області, передає Укрінформ.

"Минулої доби російські війська обстріляли три населені пункти. Під удар потрапили села Березнегуватської територіальної громади Баштанського району. За кожним фактом порушення законів та звичаїв війни розпочаті кримінальні провадження за ст. 438 КК України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на вулицях міста Миколаєва та області у цілодобовому режимі правопорядок забезпечують більше 100 піших та автопатрулів.

Пріоритетами для правоохоронців залишаються захист населення в умовах воєнного часу, вирішення соціальних питань та надання гуманітарної допомоги громадянам, підтримка правопорядку на території обслуговування й стабілізація криміногенної обстановки.

Читайте також: Глава Миколаївської ОВА Кім отримав від 10-річного вінничанина патріотичний браслет

Як повідомлялося, на Миколаївщині припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення в 92 населених пунктах (у чотирьох – частково) Баштанського та Миколаївського районів. Без газопостачання знаходяться 4185 споживачів.

Фото: Фейсбук Поліції Миколаївської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-