Глава Миколаївської ОВА Кім отримав від 10-річного вінничанина патріотичний браслет

Глава Миколаївської ОВА Кім отримав від 10-річного вінничанина патріотичний браслет

Фото
Укрінформ
Начальник Миколаївської ОВА отримав від 10-річного вінничанина патріотичний браслет, який для нього хлопчик зробив власноруч. Його Віталію Кіму передали волонтери під час благодійного проєкту в підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім взяв участь у благодійному NFT-проєкті «Way of Ukraine», який створено в підтримку Збройних сил України. А волонтери передали йому патріотичний браслет, який для нього зробив 10-річний вінничанин", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представники волонтерського центру «Шахіна» оцифровують патріотичні дитячі малюнки й виставляють на NFT-аукціон. Всі зібрані кошти від продажу NFT-колекції йдуть на допомогу українській армії.

Читайте також: Миколаївщина готується до відкриття курортного сезону - Кім

Віталій Кім також обрав малюнки талановитих дітей Миколаївської області, які згодом висталять на NFT-аукціон.

Крім малюнків, волонтери доставили необхідні на сьогоднішній час речі - бронежилети, тактичні аптечки, медикаменти, спальники, каремати, тактичні окуляри тощо.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого розпочав війну з Україною. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-