У найбільш людних місцях Львова встановили дефібрилятори

У найбільш людних місцях Львова встановили дефібрилятори

Фото
Укрінформ
У Львові встановили три дефібрилятори у місцях найбільших скупчень людей - Палац мистецтв, Церква Різдва Пресвятої Богородиці та Головний залізничний вокзал.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що медичні прилади придбали за кошти БФ SmartMedicalAidUa та БФ RazomForUkraine у співпраці з Львівською ОВА.

20 досвідчених тренерів навчали усіх охочих надавати домедичну допомогу, яка рятує життя людей у перші секунди при раптовій зупинці серця.

«Дуже подобається, як тренери нас навчають. У час війни, попри те, що ми живемо поки що у мирному місті, важливо вміти допомогти і врятувати життя близькій чи навіть незнайомій людині. Хотілось, щоб періодично проводили такі навчання з надання медичної допомоги при різних випадках», – розповіла мешканка Львова Наталія, яка взяла участь у навчанні.

Також участь у навчанні взяли начальник Львівської ОВА Максим Козицький та фронтмен групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Читайте також: Львівська ІТ-компанія розробила платформу для збереження української культури під час війни

Як зазначають медики, в середньому у світі щороку від хвороб серця помирає понад 17 мільйонів людей. Це більше, ніж кількість людей, які помирають від ВІЛ, малярії та раку.

Фото: Львівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-