Внаслідок ворожого обстрілу під Харковом зруйнований гуртожиток школи-інтернату

Внаслідок ворожого обстрілу під Харковом зруйнований гуртожиток школи-інтернату

Фото
Укрінформ
У м. Люботин, що за 25 кілометрів від Харкова, ворожим обстрілом уночі зруйновано гуртожиток спеціалізованої школи-інтернату. За попередніми даними, постраждалих немає.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«Вночі о 00:22 вогнеборці виїхали на пожежу в гуртожитку спеціалізованої школи-інтернату на території Люботинської громади. Внаслідок обстрілу та пожежі зруйновано частину триповерхової будівлі гуртожитку та пошкоджено 2 одиниці техніки, що стояла поруч», - ідеться в повідомленні.

За даними ДСНС, площа горіння склала 150 кв. м. Аби загасити полум’я повністю, рятувальникам знадобилося 3 години. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

Читайте також: У метро Харкова виділять сектори, де можна буде сховатись від обстрілів – мер

Загалом за минулу добу рятувальники Харківського гарнізону загасили 14 пожеж, спричинених обстрілами, у Шевченківському, Київському, Холодногірському районах Харкова, а також у Харківському, Чугуївському, Богодухівському та Ізюмському районах області.

Як повідомлялося, 26 травня на Харківщині в результаті ворожих обстрілів загинули 9 осіб (8 у Харкові, в тому числі п’ятимісячна дитина, та 1 людина в м. Дергачі), 19 отримали поранення (17 – у Харкові та двоє в Дергачівській громаді).

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-