Заступник голови Херсонської облради закликав не купувати і не приймати продукцію за рублі

Заступник голови Херсонської облради закликав не купувати і не приймати продукцію за рублі

Укрінформ
Перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський закликав жителів регіону не купувати продукцію за рублі і не приймати рублі в торговельних точках.

Як передає Укрінформ, про це Соболевський написав у Фейсбуці.

«Наскільки провальними на Херсонщині будуть ініціативи орків і зрадників, які їм прислуговують, залежить тільки від нас самих... Не хочемо жити в рубльовій зоні - не давайте себе пограбувати черговим експериментом з економікою області, не купуйте продукцію за рублі, не приймайте рублі у ваших торговельних точках», - написав Соболевський.

За його словами, це ж стосується і «референдумів». Не треба давати окупантам свої персональні дані, не треба брати участь у будь-яких формах організації населення, треба ігнорувати їхню видимість громадської діяльності, не треба співпрацювати з їх псевдоорганами влади, закликав голова облради.

"Правда в тому, що крім терору та розбою у орків нічого для нас немає і нічого більше вони, по суті, і не вміють. Їх максимум - це ще кілька відновлених пам'ятників Іллічу і пара десятків пропагандистських роликів", - зазначив Соболевський.

Він нагадав, що жителі області вже показали, що Херсонщина – це Україна, хай так буде й надалі.

Соболевський наголосив, що коли російські загарбники кажуть, що вони на Херсонщині назавжди, вони частково кажуть правду: "Після того, як ЗСУ почнуть звільняти область, багато орків дійсно залишаться в нашій землі назавжди".

Читайте також: У Херсоні загарбники захопили приватну друкарню

Як повідомляв Укрінформ, ідею загарбників з бівалютною зоною в області називають черговою фантазією. Херсонщину через загарбників та колаборантів чекає нова криза фінансового сектору, закриття відділень банків і зниження ділової активності.

У Херсонській області загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-