На Одещині змінили тривалість комендантської години

На Одещині змінили тривалість комендантської години

Укрінформ
Очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко розпорядився скоротити з 25 травня тривалість комендантської години на території області.

Про це повідомляє пресслужба ОВА в Телеграмі Одеської міськради, передає Укрінформ.

«Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка на території міста Одеса та Одеської області буде змінено час комендантської години. З 25 травня комендантська година діє з 23 год. до 05 год.», - йдеться у повідомленні.

Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі ОВА, очільник військової адміністрації також видав розпорядження про заборону відвідання пляжів в межах прибережної захисної смуги Чорного моря, яким передбачено посилений контроль за узбережжям на предмет виявлення підозрілих чи небезпечних предметів.

Читайте також: росіяни стягують ППО на острів Зміїний та готують до атак С-400 у Криму

Відтепер на пляжах можна знаходитися лише тим, хто виконує військові чи спеціальні завдання. Власники та користувачі приміщень, земельних ділянок, суміжних із пляжами, так само як і власники та адміністратори ресторанів, готелів, об'єктів туризму тощо, які мають виходи на пляжі повинні забезпечити додержання цієї заборони.

В ОВА уточнили, що заборона діятиме до завершення воєнного стану.

Як повідомлялось, останнього разу комендантську годину на території Одеси та області скоротили у квітні: з 20 квітня комендантська година діє з 22 год. до 05 год.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-