росіяни заблокували рух на блокпосту біля Запоріжжя, скупчилося понад 400 автівок

росіяни заблокували рух на блокпосту біля Запоріжжя, скупчилося понад 400 автівок

Укрінформ
На ворожому блокпосту у Василівці біля Запоріжжя не пропускають автомобільний транспорт ні на в'їзд, ні на виїзд, тож заблокованими виявилися Енергодар і Мелітополь.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"Наразі знову немає можливості виїзду з тимчасово окупованих територій в напрямок обласного центру з міст Мелітополь та Енергодар. На блокпосту ворога в м. Василівка з невідомих причин не пропускають будь-який автомобільний транспорт. Вже скупчена черга з понад 400 машин", - повідомив Орлов.

Він додав, що з боку Запоріжжя також чекають на проїзд машини, зокрема і з гуманітарною допомогою для жителів тимчасово окупованих територій Запорізької області. Про відкриття напрямку буде поінформовано додатково.

Читайте також: У Василівці на Запоріжжі загарбників уже більше, ніж місцевих - ОВА

Як повідомляв Укрінформ, у деяких тимчасово окупованих містах і селах Запорізької області кількість військових рф вже перевищує чисельність місцевих мешканців. Загарбники продовжують грабувати мирне населення. Така ситуація, зокрема, й у Василівці.

На Запорізькому напрямку фіксується зниження інтенсивності ведення бойових дій. Ворог здійснює перегрупування для посилення окремих напрямків. Велися бойові дії в районі населених пунктів Комишуваха та Василівка.

Фото ілюстративне: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-