У визволених населених пунктах Харківщини відкривають мобільні відділення Укрпошти

У визволених населених пунктах Харківщини відкривають мобільні відділення Укрпошти

Фото
Укрінформ
У визволених від загарбників населених пунктах Харківщини розпочинають роботу мобільні відділення Укрпошти, де окрім пенсій громадяни можуть отримати й гуманітарну допомогу.

Про це у Телеграмі повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає Укрінформ.

"Сьогодні працюємо на Харківщині. Ситуація в області складна, частина регіону все ще під контролем російських військ. Частину області вже звільнили від окупантів. Як тільки військові проганяють ворога, ми всіма силами працюємо над тим, аби повернути людям життя", - зазначив Тимошенко.

Він також опублікував низку фотографій. Зокрема, у селі Мала Рогань люди прийшли отримувати пенсію відразу за кілька місяців у відділення Укрпошти, яке поновило роботу.

"В деяких визволених населених пунктах відразу розпочинають роботу мобільні пункти Укрпошти. В цих пунктах, окрім пенсій, люди також можуть отримати гуманітарну допомогу", - написав заступник глави ОП.

За його словами, часто у визволених населених пунктах немає транспортного сполучення, зруйнована інфраструктура, ускладнений процес обслуговування банкоматів тощо. Натомість мобільні поштові відділення дають змогу спростити доступ до послуги.

Як повідомляв Укрінформ, російських загарбників із с. Мала Рогань вибили у важких боях наприкінці березня військові 92-ї бригади, сили НГУ та добровольчі загони.

Фото: Кирило Тимошенко

Читайте також: В Ізюмі загарбники заблокували останній шлях для виїзду на підконтрольну Україні територіюмер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-