Мер Бахмута спростував російський фейк, що місто закриють на виїзд

Мер Бахмута спростував російський фейк, що місто закриють на виїзд

Укрінформ
Бахмутський міський голова Олексій Рева спростував інформацію, що місто за 72 години буде повністю закрито. Хоча підтвердив, що місто перебуває під постійними обстрілами ворога.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У соцмережах останніми днями активно поширюється неправдива інформація про те, що за 72 години місто Бахмут буде повністю закритим на в’їзди та виїзди. Офіційно заявляю: ніхто місто закривати не збирається! Це є елементом гібридної війни росії проти України», - написав Рева.

Він також зазначив, що ситуація в Бахмутській громаді залишається складною.

Читайте також: На сході України від ворожих обстрілів - понад 100 руйнувань за добу

«Наше місто та села перебувають під постійними обстрілами ворога. Вкотре закликаю жителів громади виїхати у більш безпечні місця. Не вірте фейкам! Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!», - наголосив мер.

Як повідомляв Укрінформ, всі свої сили російськи загарбники наразі кинули на штурм Сєвєродонецька і на прорив – перерізання траси «Лисичанськ – Бахмут».

Читайте також: Ворог намагається прорвати оборону на Луганщині

Бахмут та його місто-супутник Соледар обстрілюється ворожою авіацією, яка руйнує будівлі, вбиває та калічить місцевих мешканців.

На території Донецької області, підконтрольній українській владі, нині залишилося близько 370 тисяч жителів, що становить 22% від тієї кількості, що була до 24 лютого. Решта виїхали у безпечні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-