Правоохоронці розслідують ворожий обстріл одеського підприємства з добривами

Правоохоронці розслідують ворожий обстріл одеського підприємства з добривами

Відео
Укрінформ
Правоохоронці розслідують обстріл одеського промислового підприємства з добривами крилатою ракетою повітряного базування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Об’єднаний координаційний пресцентр Сил оборони півдня України у Телеграмі Одеської міськради.

«20 травня ворог наніс черговий ракетний удар крилатою ракетою повітряного базування по Одещині, застосувавши стратегічну авіацію. Вдарили по промисловому підприємству з добривами… Слідчі УСБУ в області внесли відомості до ЄРДР і розпочали досудове розслідування по кримінальному провадженню за фактом скоєння злочину, передбаченого ст. 438 ч. 1 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок влучання на території підприємства утворилася вирва діаметром 12 та глибиною 3 метри. Зруйновані промислові об’єкти. Стався вибух, виникла пожежа.

Підрозділи ДСНС оперативно ліквідували пожежу. Ані постраждалих, ані загрози природному середовищу і здоров’ю цивільного населення немає.

Читайте також: росіяни завдали ракетного удару по узбережжю Одещини

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на пресцентр Сил оборони півдня України, 20 травня «російська ракета влучила в один з об'єктів інфраструктури Одещини... На місці спалахнула пожежа, працюють рятувальники».

За словами очільника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, через ракетний удар по Одещині в Миколаєві було чути запах аміаку, але, за інформацією ДСНС, загрози людям немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-