Житомирщина укріплює ділянку кордону з білоруссю

Житомирщина укріплює ділянку кордону з білоруссю

Укрінформ
Житомирщина укріплює ділянку українсько-білоруського кордону, що проходить територією області, аби не допусти вторгнення ворожих військ.

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин, передає Укрінформ.

«Ми об’їжджали позиції наших батальйонів територіальної оборони, які знаходяться на кордоні з білоруссю… Вони вже досить непогано окопалися на кордоні і ми розуміємо, що другої спроби у ворога не буде. Не буде можливості зайти в Україну так, як вони зайшли 24 (лютого – ред.). з 1 травня ми почали будувати по всій лінії і бетонні блоки», - зазначив Сухомлин.

За його словами, до зміцнення державного кордону в межах Житомирської області залучать також комунальні підприємства. Окрім того, за всіма містами області закріплять ділянки, які вони облаштовуватимуть.

«Ми побудуємо нормальну лінію оборони, щоб захисники були захищені бетоном та всім іншим, і для того, щоб спроб зайти з білорусі в білоруської армії разом із російською не було», - додав міський голова.

Читайте також: Україна планує побудувати додаткові залізничні термінали на кордонах

Протяжність українсько-білоруського кордону в межах Житомирської області становить понад 250 км.

Як повідомляв Укрінформ, Генштаб ЗСУ станом на 6:00 20 травня поінформував, що на Волинському та Поліському напрямках суттєвих змін в стані та положенні підрозділів збройних сил республіки білорусь не відзначається. Зберігається загроза ракетно-бомбових ударів з території республіки білорусь.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-