Соціальні виплати по Херсонщині розблоковані - депутат облради

Соціальні виплати по Херсонщині розблоковані - депутат облради

Укрінформ
Відсьогодні соціальні виплати по Херсонщині розблоковані.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив депутат Херсонської облради, радник голови ОВА з питань тероборони на громадських засадах Сергій Хлань.

"Відсьогодні соціальні виплати по Херсонщині розблоковані! Поступово гроші отримають усі райони", - йдеться у повідомленні.

Проте він уточнив, що по Генічеському району можлива певна затримка, оскільки там окрема ситуація. Наразі в районі формується військова адміністрація і після призначення голови виплати розблокуються. Проблема виникла через дочасне і незаконне складання повноважень Генічеським міським головою Олександром Тулуповим і всіх його заступників. Питання вже вирішується, запевнив Хлань.

За його словами, до 22 травня виплати мають отримати всі. Ніхто про Херсонщину не забув і не кинув її, працюємо далі, наголосив він.

Читайте також: На Херсонщині «начальником» облуправління охорони здоровстав соратник медведчука - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. Наразі просить підтримки Дніпрянський психоневрологічний будинок-інтернат, якому були заблоковані банківські рахунки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-