В Закарпатській облраді припинила існування фракція ОПЗЖ

В Закарпатській облраді припинила існування фракція ОПЗЖ

Укрінформ
У Закарпатській обласній раді припинила існування фракція "Опозиційної платформи - За життя", напередодні її члени склали повноваження голів бюджетної та майнової комісій ради.

Про це повідомляє в Телеграмі Закарпатська обласна рада, передає Укрінформ.

"У Закарпатській обласній раді припинила існування фракція "Опозиційної платформи - За життя", - йдеться в повідомленні.

Відповідне звернення до голови облради надійшло за підписом усіх шести депутатів облради, які входили до фракції ОПЗЖ.

"Напередодні 6 сесії Закарпатської облради VIII скликання депутат Іван Чубирко у соцмережі написав, що останній раз провів засідання бюджетної комісії у статусі голови. Він також повідомив, що написав заяву на звільнення, подякував колегам за роботу і попросив проголосувати за його відставку. Це Іван Чубірко підтвердив і у ході сесії", - повідомляють в Закарпатській облраді.

Також сьогодні ж про складання повноважень постійної комісії з питань регіонального розвитку, комунального майна та приватизації оголосив її голова - депутат Віктор Русин, що входив до фракції ОПЗЖ в Закарпатській облраді.

Читайте також: Спочатку ОПЗЖ, потім інші: Малюська сказав, коли суд почне забороняти проросійські партії

Як повідомляв Укрінформ, 12 травня фракція "Опозиційна платформа – за життя" у Верховній Раді офіційно перестала існувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-