російські загарбники завдали авіаудару по Бахмуту

російські загарбники завдали авіаудару по Бахмуту

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники завдали чергового авіаудару по Бахмуту - снаряди влучили у п’ятиповерхівку, приватний будинок та адмінбудівлю. Рятувальники витягнули з-під завалів 6 людей, їхній стан задовільний.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Снаряди влучили у п’ятиповерхівку, приватний будинок та адміністративну будівлю. У приватному будинку рятувальники витягнули з-під завалів 6 людей, їхній стан – задовільний. У п’ятиповерхівці знищено цілий під’їзд, але, за попередньою інформацією, постраждалих немає», - написав очільник області.

Він зазначив, що росіяни продовжують стріляти по цивільним, але своєчасна евакуація дозволяє врятувати сотні життів. Із 73 тисяч мешканців Бахмута зараз у місті залишається трошки понад 20 тисяч – завдяки цьому вдається уникати тієї кількості жертв, на яку сподівається ворог.

«Ще раз прошу всіх, хто має змогу, покинути Донецьку область. Зараз на Донеччині немає абсолютно безпечних місць. Евакуація рятує життя!», - наголосив Кириленко.

Читайте також: Кириленко: ЗСУ на Донеччині готові до атак ворога - нам їхні плани всі зрозумілі

Як повідомлялося, 17 травня російський агресор здійснив ракетний удар по Бахмуту, у результаті чого у зруйнованому будинку загинули п’ять людей, серед них дворічна дитина. Ще чотири особи, у тому числі троє дітей, віком 9, 12 та 17 років, зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-