Виправдовувала збройну агресію рф проти України – блогерці з Чернігова повідомили про підозру

Виправдовувала збройну агресію рф проти України – блогерці з Чернігова повідомили про підозру

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозру чернігівській блогерці, яка виправдовувала збройну агресію російської федерації проти України.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Офісу генерального прокурора повідомлено про підозру чернігівській блогерці у поширенні матеріалів, що містять виправдовування та визнання правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрювана розповсюджувала на власній сторінці у соціальній мережі Facebook публікації, які прославляють учасників збройної агресії рф проти України та заклики не чинити спротиву країні-агресору.

Читайте також: Спочатку ОПЗЖ, потім інші: Малюська сказав, коли суд почне забороняти проросійські партії

Вона назвала неправдивою інформацію про злочини військовослужбовців рф проти мирного населення та вважає справедливою захоплення окремих регіонів України.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваної вилучили комп’ютерну техніку та засоби зв’язку.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління СБУ за оперативного супроводу співробітників Департаменту захисту національної державності СБУ.

Читайте також: В Україні виявили будівельний бізнес наближеного до кремля олігарха

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня у Миколаєві прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який надав проросійському блогеру інформацію про розташування українських військових, внаслідок чого російська федерація здійснила ракетний обстріл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-