У Львові для підлітків-переселенців організовують групи психологічної підтримки

У Львові для підлітків-переселенців організовують групи психологічної підтримки

Укрінформ
Проєкт «ПОРУЧ», створений Міністерством освіти і науки України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), організовує на базі Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки психологічні зустрічі для підлітків, які були вимушені залишити свій дім через війну.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека організовує для підлітків з числа ВПО групи психологічної підтримки «ПОРУЧ» (розробка Представництва Дитячого Фонду ООН «ЮНІСЕФ» в Україні)», - йдеться у повідомленні.

Розклад занять: з 25.05.2022 по 08.06.2022 о 12.00 - щосереди та щоп’ятниці.

Заняття проведуть практичні психологи вищої категорії : Мирослава Чорна - методист ліцею №8 Львівської міської ради та Валентина Лантух - методист фізико-математичного ліцею.

Також підлітки можуть долучитися до онлайн-груп, вони проходитимуть у ZOOM двічі на тиждень впродовж місяця. Кожна зустріч — 60 хвилин.

Участь у групах — безкоштовна. В кожній буде до десяти учасників та ведучий-психолог.

Щоб долучитися онлайн слід заповнити форму і організатори зв’яжуться найближчим часом.

Читайте також: На Полтавщині волонтери оголосили збір вишиванок для переселенців

Проєкт «ПОРУЧ» — це онлайн та очні групи психологічної підтримки для підлітків та батьків, чиє звичне життя зламала війна. До роботи долучаються професійні психологи з навичками допомоги людям, травмованим війною, а також ті, хто готовий пройти підготовку і стати до надважливої у цей час роботи.

«ПОРУЧ» — спільний проєкт Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-