Правоохоронці повідомили про підозру у держзраді “керівнику” Луганської ТЕС

Правоохоронці повідомили про підозру у держзраді “керівнику” Луганської ТЕС

Укрінформ
Начальнику одного з департаментів товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Східенерго” повідомили про підозру у державній зраді.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

“За процесуального керівництва Київської міської прокуратури начальнику одного з департаментів ТОВ "ДТЕК Східенерго" повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України)”, - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи на тимчасово захопленій території Луганської області, погодився на співпрацю з ворогом.

Всупереч наказу товариства про тимчасове призупинення виробничої діяльності ДТЕК Луганська теплова електростанція, він добровільно надав згоду на зайняття посади керівника цієї ТЕС та за участі представника так званої “ЛНР” незаконно відновив роботу електростанції під контролем російської федерації.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції у Києві за оперативного супроводу Головного управління контррозвідувального забезпечення об'єктів критичної інфраструктури та протидії фінансуванню тероризму Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.

Читайте також: Заступнику командувача чф рф заочно повідомили про підозру у підриві Північно-Кримського каналу

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня правоохоронці заочно повідомили про підозру у державній зраді заступнику керівника Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області.

За даними слідства, підозрюваний добровільно погодився на пропозицію ворога та обійняв псевдопосаду “заступника голови місцевої адміністрації “ДНР” - адміністрації Маріуполя”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-