На Харківщині заборонили продаж алкоголю

На Харківщині заборонили продаж алкоголю

Укрінформ
Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов підписав наказ про заборону продажу алкоголю на території області з 17 травня.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Попри зниження інтенсивності обстрілів Харкова та відступ окупантів, бойові дії на території області тривають і розслаблятися не варто. Усі громадяни мають бути свідомими і відповідальними. Підписав наказ про заборону на всій території Харківської області продажу алкогольних напоїв з 17 травня до кінця дії воєнного стану. Прошу з розумінням поставитися до цих обмежень. Святкувати будемо після перемоги», - повідомив голова ОВА.

Читайте також: У кафе і ресторанах Києва дозволили продаж алкоголю до 22:00

Він зазначив, що заборона не стосується продажу слабоалкогольних напоїв з 9:00 до 15:00. У закладах харчування продаж слабоалкогольних напоїв дозволений до 21:00.

«Повністю продаж алкоголю заборонено військовослужбовцям ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронцям та усім особам, які мають зовнішні ознаки належності до силових структур. Тобто носять форму, мають озброєння та спецзасоби», - поінформував голова ОВА.

Читайте також: У рф розповідають про українські «цигарки і алкоголь зі свастикою, що падають з вертольотів»

Як повідомлялося, на Харківщині за минулу добу внаслідок російських обстрілів загинули двоє людей, 10 отримали поранення. Активні бойові дії тривають на території Дергачівської громади та на Ізюмському напрямку.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-