У Миколаєві воду в оселі городян подаватимуть за графіком

У Миколаєві воду в оселі городян подаватимуть за графіком

Укрінформ
У Миколаєві воду в оселі городян подаватимуть за графіком - з сьомої до десятої ранку та з вісімнадцятої до двадцятої години вечора.

Про це у Фейсбуці повідомляє Міське комунальне підприємство «Миколаївводоканал», передає Укрінформ.

«Протягом минулого тижня працівники МКП «Миколаївводоканал» наповнювали водопровідну мережу міста, а тому були перебої з водопостачанням. З сьогоднішнього дня для миколаївців, вода централізовано буде подаватися згідно графіку: з 07.00 до 10.00 ранку, з 18.00 до 20.00 вечора», - йдеться у повідомленні

Зазначається, що у ці години перебої з постачанням води можуть бути тільки у разі виконання ремонтних робіт. Про це на підприємстві обіцяють попереджувати завчасно.

У проміжку з 10.00 до 18 .00 працівники МКП «Миколаївводоканал будуть заповнювати водопровідну мережу. Це пов'язано з тим, що наразі водозабір здійснюється з Бузького лиману, а для цієї води потрібно більше часу на очищення. Але й після цього вода залишається технічною, використовувати її можна тільки для господарсько-побутових потреб.

Читайте також: Майже у всіх вільних містах Луганщини через обстріли агресора не функціонують водоканали

Як повідомлялося, водопостачання в Миколаєві було припинене 12 квітня через ворожі обстріли – ворог пошкодив водогін «Дніпро-Миколаїв» у Херсонській області. Кабмін виділив кошти, щоб перепідключити, зробити іншу систему водопостачання в Миколаєві. Наразі в помешкання містян частково подається технічна вода. Питну і технічну воду до міста довозять, люди набирають її у пунктах видачі.

Російські війська постійно обстрілюють Миколаївщину, на межі з Херсонською областю тривають бойові дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-