На Херсонщині росіяни запускають фейк, що проводять перепис для ООН

На Херсонщині росіяни запускають фейк, що проводять перепис для ООН

Укрінформ
На території тимчасово окупованої Херсонщини у селі Стрілкове (Генічеський район) російські окупанти та колаборанти пояснюють необхідність "перепису" населення тим, що проводять його начебто як частину всеросійського перепису для ООН.

Про це у Фейсбуці заявив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"Мешканцям Стрілкового, призначена окупантами влада пояснює, що перепис населення потрібен для ООН. Як частина всеросійського перепису. Ніби це краще вплине на політику в регіоні. ООН для окремо взятого села на Херсонщині?", - йдеться у повідомленні.

Колаборанти хочуть вислужитися і вигадують причини для збору даних наших громадян, зазначає Хлань. Він закликає не вестися. І зазначає, що хай фашистська росія готується до нового перепису, бо росіян з 24 лютого істотно поменшало, зокрема, вони гинуть у Чорнобаївці, а ще чекають на інвентаризацію по моргах.

Читайте також: У Криму проводять мобілізацію до військ рф на захоплених територіях Запоріжжя і Херсонщини

Як повідомляв Укрінформ, жителів Генічеського району Херсонської області закликають ігнорувати запланований загарбниками нібито "перепис населення".

На Херсонщині окупанти та колаборанти вкидають фейки про те, що база даних для соціальних виплат знищена, проте насправді вся інформація зберігається в держреєстрах, які продовжують функціонувати.

Жителів Херсонщини просять не давати паспортні дані загарбникам, щоб їх не використали для зміни статусу області.

Ідея з "референдумом" на Херсонщині провалилася. російські окупанти розглядають різні варіанти щодо нещодавно окупованих територій, зокрема це створення так званого кримського федерального округу. Колаборант Кирило Стремоусов заявив, що призначена окупантами так звана військово-цивільна адміністрація звернеться до путіна щодо прийняття регіону до складу рф.

Депутати Херсонської обласної ради як представники спільних інтересів територіальних громад Херсонської області 12 березня прийняли звернення про те, що Херсонщина – це частина суверенної та унітарної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-